Frysepizzaen.dk
delicious pizza-slice

Metode

Smag er en meget subjektiv smag der varierer fra person til person. Vi vil derfor forsøge at bedømme pizzaerne på andre parametre end netop smag. Her tænker vi f.eks. udseende, konsistens og helhedsindtryk. Vi er klar over, at det heller ikke er en særligt objektiv vurdering.

coop kebab pizza varmet
En flot og indbydende pizza

For at det skal være så fair som muligt, vil vi følge en række regler, for at alle pizzaer får chancen for at præsentere sig bedst muligt. Når vi bedømmer en pizza følger vi pakkens anbefaling for temperatur og tid, ligesom pizzaen vil komme direkte fra fryseren. Desuden vil vi benytte en pizzasten, der har ligget i ovnen mens den varmer op – vi benytter varmluftovn.

Vi bedømmer pizzaen umiddelbart efter den er kommet ud af ovnen, vi holder os til den angivne tid. Når der f.eks. står 10-15 minutter, vil vi kigge på pizzaen når der er gået 10 minutter, ser den ikke færdig ud, kigger vil jævnligt til den, dog tager vi den senest ud ved 15 minutter (i vores eksempel). Vi vil komme ind på både aroma og smag, men fokus vil ligge på de førnævnte parametre – samt sprødhed. Selve udseendet vil også blive bedømt, da man i høj grad ‘spiser’ med øjnene.

Hver anmeldelse vil blive akkompagneret af mindst 3 billeder – pizzaæsken, pizzaen når den kommer lige fra pakken (og evt. plastfolie) og endelig når den kommer frisk fra ovnen.

Vi håber på den måde på, at vi kan give så fair en bedømmelse af pizzaerne som muligt.

Hvis der er en pizza du mener der mangler at blive bedømt, eller hvis du bare har en frysepizza du mener bør anmeldes, så tøv ikke med at skrive en kommentar eller at bruge kontaktformularen til at tage fat i os 🙂