Frysepizzaen.dk

Dr. Oetker Ristorante – Pizza Speciale

Pizza Special forsiden af kassen
En ret simpel pakke

Pizza Speciale er store ord at leve op til. Vi vil finde ud af, om en af favoritterne fra kolligetiden lever op til navnet og minderne.

Ristorante er Dr. Oetkers discount-brand, hvor der er gjort knap så meget ud af fortællingen, som med Pizza Traditionale-serien af pizzaer.

Førstehåndsindtryk

Frisk ud af pakken kan man godt fornemme, at Ristorante er Dr. Oetkers discount brand. Vi har med en helt plain pizza at gøre, med fyld helt til kanten. Champignon, skinke, salami, tynde strimler ost og tomatsovs. Umiddelbart ser pizzaen lidt bleg og kedelig ud. Det sagt, så er der rigeligt fyld, det er pænt fordelt og ser godt ud.

Direkte fra ovnen

Pizza special efter en tur i ovnen
Pizza Speciale som den ser ud direkte fra ovnen.

Da pizzaen kommer ud af ovnen, er man ikke i tvivl om, at der er champignon på. Da pizzahjulet ruller gennem pizzaen hører vi primært en knasen da vi skærer igennem skorpen. Osten er blevet fint gyldenbrun, salamien bobler lige så fint på overfladen, og champignonerne har fået en god brun farve. Det er dog lidt bekymrende, at bunden ikke virkede sprød.

En speciel pizza?

Da vi skærer pizzaen ud og stikker den første bid i munden bliver vores frygt om en slatten bund gjort til skamme. Bunden er ikke knasende sprød, men der er alligevel det helt rigtige ‘bid’ der er en anelse knasende, uden at man bliver bange for, at det er en tør bund. Sammenspillet mellem champignon, ost og skinke er helt tilpas, og salamien giver lige en smule kradsen på tungen, der fint komplementerer pizzaen.

Da vi er færdige med den sidste bid, sidder vi lidt og ærgrer os over, at der ikke var mere – altså en pizza man sagtens kunne have spist lige et stykke mere af. Hvis vi ikke havde været to der skulle dele pizzaen, havde den været et helt fint måltid mad.

Endelig bedømmelse

Om den kan kaldes speciel er lidt op til debat, vi er ikke helt sikre. Det er alt i alt en gennemsnitlig frysepizza med god smag og konsistens, men med en ret almindelig dej der formår lige at være sprød. Alt i alt vil vi give den 6 ud af 10 slices. Den kan gå an en gang i mellem, men i det lange løb vil man blive træt af den.

I forhold til de mere eksklusive pizzaer fra Dr. Oetker som f.eks. Diavola Calabrese er det en meget simpel pizza der dog overrasker positivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.