Frysepizzaen.dk
færdigbagt choko-pizza

Chokoladepizza? Det må være en joke…

pizzaæske
Æsken som den sagnomspundne pizza kom i

Jeg vil sige det med det samme – siden jeg hørte om en chokoladepizza første gang, kunne jeg ikke helt blive enig med mig selv om, om det var en joke eller alvorligt ment. Al tvivl blev dog fejet til side, da jeg så den ligger der i fryseboksen. Det var naturligvis noget der skulle prøves – i videnskabens navn naturligvis 🙂

Ud af pakken

Umiddelbart efter vi tager chokoladepizzaen ud af æsken, må vi konstatere, at det faktisk ikke ser så dumt ud. Pizzaen er dækket af lys, mørk og hvid chokolade, både fine spåner og mere håndfaste klumper. Hvis ikke pizzaen stadig havde være frossen, var der nok røget et stykke til… smagsprøve… Anyway, den må hellere komme i ovnen!

Frisk fra ovnen

færdigbagt choko-pizza
Chokoladen er smukt smeltet og ser lækker og indbydende ud

Hvis man ikke vidste bedre, kunne man fristes til at tro, at det var store bagedag. Der breder sig hurtigt en liflig duft af chokolade, og tanken går hurtigt i retning af chokoladekage. Da vi tager den ud af ovnen, er chokoladen smeltet i små stykker, og bobler lige så stille – lækker og indbydende!

Smagsoplevelsen

Man er ikke i tvivl om, at det er en chokolade pizza, og hvor mærkeligt det end lyder, så fungerer det faktisk ret godt. Chokoladen har fint overlevet turen i ovnen, og det fungerer fint med en sprød, men let svampet bund.

Det siger sig selv, at den gør sig bedst som dessert – og det gør den ret godt! Man får dog hurtigt nok, for selvom den smager godt, så er der rigtig meget chokolade, og den ligger ret tungt.

Konklusion

Det lyder ekstremt med en chokoladepizza, men som sagt, så gør den sig godt som dessert hvis man har nogen at dele med. Den bliver nemt kvalm, men man sidder alligevel og kunne godt tænke sig at kunne spise et stykke mere. Den er et oplagt bud hvis man skal holde pizza-party med ungerne eller man bare vil byde drengene på en alternativ dessert til en herreaften.

Vi giver chokoladepizzaen 7 ud af 10 slices, fordi man desværre ikke kan spise en hel selv, og fordi det alligevel er en ret mærkelig ide, der sjovt nok fungerer (i små portioner).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.