Frysepizzaen.dk

Dr. Oetker Pizza Tradizionale – Diavola Calabrese

Diavola Calabrese – en god historie fra Dr. Oetker

Man mærker tydeligt de italienske aner

Diavola Calabrese, navnet siger det hele… Dette er en pizza der kræver et stort glas svalende cola. Dr. Oetker skriver selv om pizzaen:
“Pizza bagt direkte på varme sten med rigeligt fyld af Calabrese-salami, jalapenos og ost.”

Produktside

Diavola Calabrese gør et godt førstehåndsindtryk

Førstehåndsindtrykket er godt, indpakningen fortæller en spændende historie om en ægte italiensk stenovnsbagt pizza. Man kan næsten mærke den italienske sol på de sydvendte bakkeskråninger. Det vi har her, er intet ringere en Dr. Oetkers topmodel. Frisk fra pakken er det rigtigt nok. Der er ikke noget med 3 forkølede stykker salami der ligger og prøver at se store ud. Der er rundhåndet spredt ost, salami jalapenos på – Den her pizza mener det alvorligt.

Direkte fra folien ser pizzaen fin ud, og fyldet er jævnt fordelt

Skorpen er flot og hævet let i forhold til resten af pizzaen. Det giver et godt autentisk udtryk og farvespillet mellem den røde salami og tomatsovs og de gule jalapenos og osten, sætter forventningerne højt. Vi flyttede lidt på nogen af jalapeno’erne, men vi mener, at de må være rystet sammen under transport.

Direkte fra ovnen

Det varer ikke længe, før en liflig duft af salami spreder sig fra ovnen. Da timeren ringer og vi tager pizzaen ud af ovnen, ser vi en fin pizza med let gylden ost. Der er et par enkelte stykker peber der er blevet en anelse svedne, men absolut ikke noget der giver grund til bekymring. Pizzahjulet forårsager en herlig knasende lyd, der lover en god sprød bund.

Direkte fra ovnen ser pizzaen lækker og indbydende ud med gyldenbrun ost

Smagen af Diavola Calabrese

Da jeg skærer den første bid og tager en mundfuld, kan jeg tydeligt smage både peber og salami, og efter et par sekunder melder der sig en let brænden på tungen – navnet Diavola er velfortjent. Bunden er fantastisk sprød og let at tygge.

Den brændene fornemmelse bliver aldrig en altfortærende ild, men nærmere en pirrende kilden – man er ikke tvivl om, at der er chili på pizzaen, men det er ikke så man tror, at Chili-Klaus springer frem og råber skjult kamera.

Alt i alt er Diavola Calabrese en fin pizza med en fantastisk sammensætning af smagsindtryk. Den har dog tendens til at være til den lidt tørre side, men det afholdt mig alligevel ikke fra at spise selv skorpen.

Den samlede karakter bliver  8 ud af 10 mulige, en håndfuld ekstra ost ville ikke have skadet. Det er en gedigen pizza og man fortryder ikke, at den har kostet lidt mere end så mange andre pizzaer. Diavola Calabrese får vores helt klare anbefaling herfra!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.