Frysepizzaen.dk
Billy's pizza - opvarmet

Billy’s pizza – Pap med tomatsovs og ost

Indpakning til Billy's pizza
Indpakningen til Billy’s deep pan Pepperoni pizza

Vi ved det… Vi lovede at anmelde alle former for frosne pizzaer – og det holder vi, men Billy’s pepperoni pizza gør det svært at holde. Der er en bund, der er fyld og den er frossen. Se her hvad der gør, at vi synes det knap bør kaldes en pizza…

Billy’s ud af pakken

Billy's pizza - frossen
Hvis man ser godt efter, kan man ane noget tomatsovs

Da vi åbner pakken, er det godt, at pakken tydeligt markerer hvad der er op og ned på den. Kigger man på selve pizzaen, kunne man nemt tro, at de har glemt fyldet. Umiddelbart ligner det bare en hvis dejklods, men ved nærmere eftersyn kan man godt se noget der forsøger at ligne tomatsovs.

Det gør ikke meget for vores forhåbninger, men det kan kun blive bedre med en tur i ovnen

Frisk fra ovnen

Da den kommer ud af ovnen ligner den lidt mere en pizza, men man er ikke tvivl om, at det er en pizza der er skåret ud fra ét stort stykke – fyldet går lige til kanten, og der er absolut ingen skorpe. Personligt mistænker jeg, at de har kaldt den ‘deep pan’ for at have en undskyldning for der ingen skorpe er. Selve fyldet ser også uinspireret ud, tomatsovs og ost, pepperoni-stykkerne er helt umulige at få øje på. Det er dog muligt at lugte, at der et eller andet sted mellem tomatsovsen og kiksen der gør det ud for bund, er noget pepperoni

Selve pizzaen

Billy's pizza - opvarmet
Den opvarmede Billy’s pizza, der er ikke meget tekstur

Mange siger om frysepizzaer, at de har papbund. Det plejer at være let overdrevet, men ikke her. Den her pizza har ingen tekstur overhovedet. Bunden er ikke sprød eller blød, den… Er bare… Ja, det er tomatsovs og ost, og der gemmer sig da også noget pepperoni-agtigt dernede et sted, men det er ikke autentisk italiensk eller noget som helst. Den her pizza har aldrig nogensinde været i nærheden af Italien.

Konklusion

Det her er virkelig den tammeste pizza vi har prøvet til dato, en kedelig omgang fyld på et stykke pap. Den er højst sandsynligt skåret ud på et samlebånd efter der er kommet fyld på. Den får 2 ud af 10 slices og absolut ingen anbefaling herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.