Frysepizzaen.dk

Gourmetkartoffelpizza med frit udsyn til bunden

– og mere end rigeligt rosmarin…

Sallings kartoffelpizza prøver at give indtryk at gourmet og store smagsoplevelser. Min umiddelbare reaktion da jeg pakkede den ud og så, at der var stykker af pizzaen hvor man kunne se bunden ikke bare titte frem, men direkte stirrer på en med store tekoppeøjne, var en generel skuffelse. Men i det mindste havde den kun kostet 39 kroner.

Oplevelsen

Nå, men der er ikke noget at gøre, man kan ikke bedømme en pizza kun på udseendet, så den kom i ovnen og blev varmet, til osten var gyldenbrun. Herefter tog jeg den ud, og skar den i otte omkring lige store stykker.

Her må jeg indrømme jeg blev overrasket – først over hvor godt pizzaen fungerede. I det første stykke jeg tog, kunne jeg konstatere to ingredienser; Kartofler og osten. Hvis det kun var kartoflen ville jeg have sagt, at den havde fået for lidt, men sammen med osten og bunden fungerede det rigtig godt med en let syrlig og sprød kartoffel der var en fantastisk kontrast til en rig og fyldig ost. Med det næste stykke dalede min begejstring dog lidt. Jeg fik et stykke med rosmarin, og det var en meget kraftig og gennemtrængende stump rosmarin. Jeg skyndte mig at pille rosmarinen af de resterende stykker, og pizzaen fik hurtigt ben at gå på.

Bedømmelse

Når man først har pillet rosmarinen af, er det faktisk en rigtig god pizza. Den kunne snildt have kostet en 10-15 kroner mere, og jeg ville ikke have følt mig snydt, selvom den ikke flød over af toppings. Det er helt klart en pizza jeg kunne se mig selv vælge igen, men den vil nok være forbeholdt de voksne i husstanden.